Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie 2014

Apropo.ro / 06.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie 2014
Vineri temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Nu va lipsi ceața și vântul cu intensificări în zona montană. Maximele termice vor atinge 12 grade Celsius în Banat și zona de deal a Crișanei.

Vineri, 7 februarie 2014, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii februarie în zonele joase din sudul și estul României, unde local se va semnala ceață care izolat poate persista.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3…-2 grade în zonele cu ceață persistentă și în jur de 12 grade în Banat și zona deluroasă a Crișanei, iar cele minime se vor situa între -7 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni.

În restul teritoriului, vremea va fi caldă pentru această perioadă, iar cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.