Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 iunie 2013

Apropo.ro / 06.06.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 7 iunie 2013
Vremea de vineri, 7 iunie, se anunță capricioasă cu averse, descărcări electrice și temperaturi de până la 28 de grade Celsius. Pe Litoral cer variabil cu furtună.

Vineri, 7 iunie 2013, pe arii relativ extinse din România se vor înregistra averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor posibile căderi de grindină.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Pe Litoral vremea nu va fi favorabilă pentru plajă. Sunt anunțate condiții meteo de cer variabil cu furtună, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 20°C.

În București cerul va fi înnorat și temporar vor fi averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 23…25 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade. Vântul va sufla slab și moderat.