Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 9 august 2013

Apropo.ro / 08.08.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 9 august 2013
Și ziua de vineri va fi caniculară, cu temperaturi maxime de 40 de grade Celsius. Indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

Vineri, 9 august 2013, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități în zonele de câmpie și local în cele de deal și podiș. Vremea va fi caniculară în vestul, centrul și sudul României și izolat în restul teritoriului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime cuprinse între 30 de grade pe litoral și 40 de grade în Câmpia de Vest. Izolat la munte, după-amiaza, vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Temperaturile minime se vor încadra între 12 grade în depresiuni și 26 de grade în Dealurile de Vest.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt: 5 m/s, dinspre SE. Maxima zilei: 32 grade Celsius.

În București vremea se va menține caniculară. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala