Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 9 mai 2014

De: Carmen Ulian / 08.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru vineri, 9 mai 2014
În prima parte a zilei de vineri vom avea vreme frumoasă, iar spre seară va deveni instabilă. Ploile vor continua să cadă. Temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius.

Vineri, 9 mai 2014, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, dar va fi ușor instabilă. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales în zona montană, unde pe arii restrânse va ploua slab. Spre seară și noaptea, nebulozitatea va fi accentuată în regiunile estice și sud-estice și va ploua pe arii extinse în Dobrogea și local în Moldova și Muntenia. Vor fi mai ales averse, însoțite de intensificări de scurtă durată ale vântului și descărcări electrice, iar cantitățile de apă pot fi, izolat, mai însemnate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 24 de grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade.

În București, vremea va fi predominant frumoasă ziua, dar noaptea treptat nebulozitatea se va accentua și, trecător, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai