Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru weekend-ul 24-25 august 2013

Apropo.ro / 23.08.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru weekend-ul 24-25 august 2013
Deși vremea se menține caldă cu temperaturi de până la 32 de grade Celsius, în mai multe zone din țară sunt așteptate averse, însoțite de descărcări electrice. Puțină răcoare nu ne strică după zilele caniculare!

Sâmbătă, 24 august 2013, vremea se va menține călduroasă, mai ales în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 33…34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 10 grade în depresiuni și 22 de grade în Delta Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în zona de munte și în centrul țării, iar noaptea și în sud și est, unde, pe arii restrânse, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil și vânt de 3 m/s (dinspre Nord). Maxima zilei: 28° C.

În București, vremea se menține călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Duminică, 25 august 2013, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 33 de grade Celsius, iar minimele vor fi de până la 19 grade, cu șanse crescute de averse, însoțite de descărcări electrice. Duminică va ploua în majoritatea zonelor țării, iar cerul va fi parțial însorit.

Pe Litoral cerul va fi parțial însorit, temperatura maximă va tinge 32 – 33 de grade Celsius.

La Munte cerul va fi parțial însorit, temperatura maximă atingând 22 de grade Celsius.

La București cerul va fi parțial însorit, cu posibile averse, iar temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala