Vremea.Apropo.ro: Săptămâna începe cu vânt și continuă cu ploi și caniculă

De: Dragos Tanase / 23.07.2012, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Săptămâna începe cu vânt și continuă cu ploi și caniculă
Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și local va depăși ușor pragul critic de 80, informează Administrația Națională de Meteorologie.

București:

Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, iar pe parcursul zilei vântul va sufla moderat și cu intensificări trecătoare. Cerul va fi variabil.

Temperaturi maxime: 33°C / 38°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Brașov:

La munte, vor fi înnorări accentuate, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice, condiții de grindină și izolat cantități de apă însemnate.

Temperaturi maxime: 27°C / 31°C

Temperaturi minime: 11°C / 14°C

Constanța:

Vreme caniculară, cu temperaturi maxime de 37 de grade Celsius în Câmpia Română, iar cele minime vor fi de la 10 grade în depresiuni până la 26 de grade în Delta Dunării. Vantul va sufla destul de puternic, pe litoral, spulberând nisipul de pe plajă, la începutul acestei săptămâni.

Temperaturi maxime: 32°C / 34°C

Temperaturi minime: 22°C / 23°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!