Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă, cu prețul unor furtuni

De: Dragos Tanase / 27.08.2012, 15:40
Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă, cu prețul unor furtuni
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuni valabilă în toată țara, de duminică (21:00) și până până marți (09:00), începând din nord-vest, atenționând că vremea se va răci accentuat, vor fi ploi torențiale, iar vântul va bate cu viteze ce vor atinge la rafală 50-70 de kilometri pe oră.

Însă, de marți, vremea va deveni în general frumoasă, dar răcoroasă în timpul nopții. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în sud-est și la munte, unde izolat va ploua slab.

București:

După ploile de luni, de marți vremea va deveni frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 28°C / 31°C

Temperaturi minime: 14°C / 16°C

Brașov:

Vremea va fi frumoasă, cu excepția zilei de luni, dar răcoroasă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în regiunile estice și în zona montană înaltă. Luni, în zona montană, vântul va prezenta intensificări susținute, cu viteze ce vor atinge la rafală 60…70 km/h și izolat 80 km/h și se vor semnala averse.

Temperaturi maxime: 20°C / 26°C

Temperaturi minime: 5°C / 10°C

Constanța:

Nici pe litoral nu mai e caniculă, iar vremea va fi în general frumoasă și caldă. Doar luni, până marți dimineață, și această zonă se află sub cod galben de furtuni.

Temperaturi maxime: 24°C / 32°C

Temperaturi minime: 12°C / 18°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!