Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă și chiar vor fi ploi torențiale

De: Dragos Tanase / 16.07.2012, 16:30
Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă și chiar vor fi ploi torențiale
Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor și se va manifesta prin intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și pe arii restrânse căderi de grindină, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

București:

Vremea se va răcori, astfel că maxima termică nu va mai depăși 33 de grade. Temporar, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări și condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Temperaturi maxime: 28°C / 33°C

Temperaturi minime: 17°C / 18°C

Brașov:

În zona montană, vor fi înnorări, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua trecător aspect de vijelie și condiții de grindină. Vor fi averse, izolat torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp.

Temperaturi maxime: 22°C / 27°C

Temperaturi minime: 6°C / 12°C

Constanța:

Vremea nu va mai fi atât de caniculară, ba dimpotrivă. Vremea se va răcori în toată țara, iar instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în jumătatea de est a teritoriului.

Temperaturi maxime: 28°C / 32°C

Temperaturi minime: 16°C / 19°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!