Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă și ploi

De: Dragos Tanase / 13.08.2012, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Scăpăm de caniculă și ploi
Vremea se va menține răcoroasă pentru această dată. În cursul zilei vor fi înnorări temporare în regiunile nordice, estice și centrale și vor cădea averse, posibil însoțite de descărcări electrice, local în nord și la munte și pe arii restrânse în est, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

București:

Deși temperatura aerului va crește ușor, vremea se va menține răcoroasă pentru această dată. În cursul zilei cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse, iar noaptea va deveni senin. Vântul va sufla slab și moderat

Temperaturi maxime: 27°C / 31°C

Temperaturi minime: 13°C / 16°C

Brașov:

Vremea va fi în general frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice și în zona Carpaților Orientali, unde local vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. Vantul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturi maxime: 20°C / 23°C

Temperaturi minime: 4°C / 7°C

Constanța:

Pe litoral, nu va mai fi caniculă. Vremea se va menține răcoroasă pentru această dată, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat .

Temperaturi maxime: 25°C / 28°C

Temperaturi minime: 15°C / 17°C

Temperatura apei mării: 24°C / 25°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!