Vremea.Apropo.ro: Temperaturile cresc ușor în următoarele zile

Apropo.ro / 14.01.2013, 10:30
Vremea.Apropo.ro: Temperaturile cresc ușor în următoarele zile
Vremea va intra într-un proces de încălzire ce se va resimți pe parcursul zilei în vestul țării, la deal și la munte, iar pe parcursul nopții și în restul teritoriului. Nu vor lipsi nici ceața și precipitațiile.

Luni, vremea va intra într-un proces de încălzire, ce se va resimți pe parcursul zilei în special în vestul țării, la deal și la munte, iar noaptea și în restul teritoriului. În sud și est cerul va fi acoperit și local se va semnala ceață, asociată cu burniță sau fulguieli, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

În celelalte regiuni cerul va fi temporar noros, iar ceața se va forma pe arii restrânse, dimineața și noaptea.

Pe arii extinse în Banat, local în Crișana, Maramureș și Oltenia și izolat în Transilvania vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, iar la munte mixte. Vor fi condiții de polei. Vântul va prezenta intensificări în zona montană și în regiunile vestice.

vremea

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro.

Temperaturile maxime vor fi de la -6…-5 grade în nordul Moldovei până la 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni, până la -10 grade.

Și marți, temperatura aerului va continua să crească, astfel că regimul termic va fi mai ridicat decât în mod normal la această dată, cu valori maxime cuprinse între 1 și 11 grade și minime situate, în general, între -4 și 6 grade.

La București, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros și va fi ceață în orele dimineții, dar în special seara și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

În jurul datei de 18 ianuarie vor reveni ninsorile, iar din primele semnale acestea ar putea fi consistente.

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați peVremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!

Află cum va fi vremea până în jurul datei de 20 ianuarie 2013!