Vremea.Apropo.ro: Va fi cald, dar vom avea și precipitații

Apropo.ro / 11.03.2013, 11:00
Vremea se menține caldă în general, dar nu scăpăm de nori, ceață și precipitații, în majoritatea zonelor țării. Cum va fi vremea în zilele următoare...

Meteorologii au emis cod galben de ceață, pe arii relativ extinse în Tulcea, ce determină o vizibilitate scăzută sub 200 m, izolat sub 50 m, în intervalul orar 10.30 și 14.00.

Prognoza meteo până pe 17 martie

Ceață va fi și în județele Botoșani și Neamț, și local în Suceava, Iași, Galați, inclusiv drumurile naționale, județene și E85, unde vizibilitatea va fi scăzută până la 200 m, și izolat sub 50 m. Atenționarea nowcasting este valabilă în intervalul 10.30 și 13.30.

Luni, 11 martie 2013, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în aproape toată țara. Temperaturile maxime vor fi de la 4…5 grade în nordul Moldovei până la 18 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime se vor încadra între -1 și 8 grade. Cerul va fi avea înnorări temporare și va ploua local în majoritatea regiunilor.

vremea in bucuresti pe 15 zile

Vremea pe 15 zile în București

La munte și trecător în nordul Moldovei precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. În est și sud-est izolat va fi ceață.

În București, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Și marți, 12 martie, vom avea parte de temperaturi blânde în cea mai mare parte a țării, îndeosebi în regiunile sudice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 3…4 grade în nordul extrem al Moldovei și 16…17 grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade. Cerul va avea înnorări temporare și local va ploua, în general slab, în majoritatea regiunilor.

La munte și în nordul Moldovei trecător vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

În București, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va avea înnorări temporare și trecător va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Miercuri, 13 martie 2013, vremea în România se va menține mai caldă în continuare. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii mai extinse în jumătatea de vest a țării, în timp ce în rest doar local vor fi ploi slabe.

vremea in tara

Vremea în toate orașele României

În zona montană înaltă vor exista precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 8 grade.

Valorile termice în București vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ploii slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo pentru perioada martie-mai