Vremea.Apropo.ro: Vreme în încălzire, dar nu caniculară

De: Dragos Tanase / 17.08.2012, 11:00
Vremea.Apropo.ro: Vreme în încălzire, dar nu caniculară
În țară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul și estul țării, precum și în zona Carpaților Orientali, unde izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

București:

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineața. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 30°C / 31°C

Temperaturi minime: 16°C / 18°C

Brașov:

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpații Orientali, unde doar izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 23°C / 24°C

Temperaturi minime: 6°C / 8°C

Constanța:

Pe litoral, nu va mai fi caniculă. Vremea va fi în general frumoasă, normală termic. Cerul va fi variabil. Izolat, vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturi maxime: 28°C / 29°C

Temperaturi minime: 16°C / 17°C

Temperatura apei mării: 24°C / 25°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!