Vremea.Apropo.ro: Week-end de toamnă, în plină vară!

De: Dragos Tanase / 10.08.2012, 13:30
Vremea.Apropo.ro: Week-end de toamnă, în plină vară!
Vremea va fi normală din punct de vedere termic, dar în regiunile extracarpatice va fi și instabilă. Cerul va prezenta înnorări, temporar accentuate, în estul și sudul țării, precum și în zona de munte, unde local se vor semnala averse și descărcări electrice.

București:

Vremea va fi ușor instabilă. Temporar cerul va fi noros și trecător vor fi ploi slabe și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 24°C / 30°C

Temperaturi minime: 15°C / 18°C

Brașov:

Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă.

Temperaturi maxime: 17°C / 24°C

Temperaturi minime: 7°C / 10°C

Constanța:

Pe litoral, nu va mai fi caniculă. Vremea este în răcire, va deveni relativ normală din punct de vedere termic și va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. Vor fi averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat .

Temperaturi maxime: 27°C / 29°C

Temperaturi minime: 18°C / 19°C

Temperatura apei mării: 25°C / 27°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!