Vremea.Apropo.ro: Zilele următoare vin cu temperaturi scăzute și ploi

De: Carmen Ulian / 26.03.2014, 12:30
Vremea.Apropo.ro: Zilele următoare vin cu temperaturi scăzute și ploi
Meteorologii anuntă o răcire semnificativă a vremii la sfârșitul acestei săptămâni. În anumite regiuni vor fi chiar și -3 grade Celsius.

Meteorologii anuntă o răcire semnificativă a vremii la sfârșitul acestei săptămâni. Vremea rea nu va ține mult, pentru că la începutul săptămânii următoare vremea se va încălzi în vestul și sudul țării.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

În noaptea de sâmbătă spre duminică și în noaptea de duminică spre luni vor fi temperaturi mai scăzute în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei, valori care pot ajunge la zero grade și, izolat, la minus 7 grade. Această scădere de temperatură nu va dura, pentru că începutul de săptămână se va caracteriza de o vreme mai caldă în vestul și sudul țării„, a declarat director executiv al ANM, Elena Mateescu.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

După trecerea sistemului noros al ciclonului mediteraneean, pe de o parte vom avea parte de o invazie de aer mai rece dinspre nord-estul continentului, pe de altă parte, vorbim pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică și despre o intensificare a pierderii de căldură. Astfel că, duminică dimineața, minimele vor fi sub pragul înghețului (valori mai mici de minus 5 grade) în bună parte a țării, adică Moldova, Transilvania, Maramureș. În celelalte regiuni, temperaturile vor fi între minus 2 și -minus 3 grade.

Vremea capricioasă din luna martie nu este un fapt neobișnuit, spun meteorologii. „Luna martie este caracterizată de frecvente perioade cu temperaturi foarte ridicate, urmate de perioade mai reci, cu precipitații. Meteorologii au consemnat în luna martie a anului 1952, atât temperaturi de peste 30 de grade Celsius, cât și de minus 31 de grade Celsius„, a mai spus Elena Mateescu.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie