Vremea.Apropotv.ro: Cum va fi vremea în weekend-ul 19 – 20 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 18.07.2014, 16:00
Vremea.Apropotv.ro: Cum va fi vremea în weekend-ul 19 - 20 iulie 2014
Vremea rămâne instabilă în weekend. Sunt așteptate înnorări și averse. Pe Litoral cerul va fi senin. Temperaturile maxime la nivelul întregii tări vor atinge 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru sâmbătă

Sâmbătă, 19 iulie 2014, vremea va rămâne în general instabilă în cea mai mare parte a țării. În jumătatea de sud și în zona de munte, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, cu precădere în Transilvania, Crișana și sudul Moldovei. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în estul și sud-estul țării, dar trecător și în celelalte regiuni în timpul averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27°C.

În București, pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea, treptat cerul va deveni variabil. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Prognoza meteo pentru duminică

Vremea în România pe 20 iulie 2014 va fi ușor instabilă. După-amiaza și seara vor fi înnorări temporare, averse și descărcări electrice, pe arii extinse la munte, local în est și centru și pe spații mai mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei va atinge 29°C.

În București, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.