Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 18 și 19 august 2014

De: Carmen Ulian / 18.08.2014, 10:25
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 18 și 19 august 2014
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne informează că luni, 18 august, vom avea parte de o vreme frumoasă.

Luni, 18 august

Temperaturile maxime, în creștere ușoară față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureș și în estul Transilvaniei și 29 de grade în Muntenia și în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, mai coborâte în depresiuni, până la 4…5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

La București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Marți, 19 august

Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea va avea unele înnorări în vestul și nord-vestul țării, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până la 6…7 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar august