Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 25 – 26 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 24.10.2014, 21:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 25 - 26 octombrie 2014
Vremea se menține în continuare rece, chiar deosebit de rece pentru această dată, cu înnorări și ploi slabe pe arii restrânse. Maxime termice de 14 grade Celsius. Află cum va fi vremea sâmbătă și duminică.

Sâmbătă, 25 octombrie, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, dar va continua să se răcească în sud și est, unde va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil la senin, exceptând sudul și sud-vestul țării, unde vor fi înnorări și pe arii restrânse ploi slabe. Vântul va continua să prezinte intensificări susținute în Muntenia, Dobrogea și pe crestele montane, cu rafale de peste 55…60 km/h. Spre sfârșitul intervalului izolat în zonele joase va fi ceață, asociată cu chiciură.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei și 14 grade în nord-vest, iar minimele termice se vor situa între -10 și 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei și nordul Moldovei.

În București, vremea va continua să se răcească, devenind deosebit de rece pentru această dată din an, astfel încât temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, îndeosebi ziua, cu rafele de peste 50 km/h.

Duminică, 26 octombrie 2014, vremea se va menține rece pentru această perioadă, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în extremitatea de sud și sud-est a țării, unde izolat va ploua slab. În zonele joase, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață sau nebulozitate stratiformă, posibil asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar pe parcursul zilei și în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1…2 grade în nordul Moldovei și 13…14 grade în nord-vest, iar cele minime se vor încadra între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, cu o maximă termică de 7…8 grade și o minimă de -3…-1 grad. Cerul va fi variabil, iar dimineața vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări ziua.