Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 6 și 7 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 05.09.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru 6 și 7 septembrie 2014
În acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasă, cu înnorări trecătoare și izolat șanse de ploi slabe. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

SÂMBĂ‚TĂ‚, 6 SEPTEMBRIE

Sâmbătă, 6 septembrie, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei în vestul țării și la munte, unde numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 30 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

În București, vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

DUMINICĂ‚, 7 SEPTEMBRIE

Duminică, 7 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse în zona de munte și cu totul izolat în vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor situa între 23 de grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 31 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.