Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 16 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 16.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 16 noiembrie 2014
Vremea se menține caldă în continuare, cu maxime termice de până la 17 grade Celsius. Cerul va fi noros și vor fi condiții de ceață.

Duminică, 16 noiembrie 2014, în sudul și estul țării în condiții de nebulozitate stratiformă persistentă, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, în timp ce în rest, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Pe arii restrânse în zonele joase, în special din regiunile extracarpatice, dimineața și noaptea se va semnala ceață, trecător asociată cu burniță sau ploaie slabă.

În jumătatea de vest a teritoriului, mai ales spre seară și în cursul nopții, înnorările se vor accentua treptat și local se vor semnala ploi slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei și în zonele de munte.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 17 grade în Transilvania, iar cele minime se vor situa între -1 și 9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, cerul va fi noros și, mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. Trecător, în special în a doua parte a intervalului, va fi burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.