Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 3 august 2014

De: Carmen Ulian / 02.08.2014, 09:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 3 august 2014
Ziua de duminică se menține călduroasă, cu maxime termice de până la 35 de grade Celsius. În vestul țării vor fi averse, pe arii restrânse.

Duminică, 3 august 2014, vremea în România se va menține călduroasă, izolat caniculară în zonele de câmpie, îndeosebi din est și sud-est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, la deal și la munte, iar noaptea îndeosebi în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 25 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord și maxima zilei: 29°C.

În București vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și la începutul nopții, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie