Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 5 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 05.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 5 octombrie 2014
Temperaturile maxime vor urca până spre 20 de grade, însă vremea continusă să fie mai rece.

Duminică, 5 octombrie 2014, vremea va fi în continuare ușor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări temporare, însă doar izolat în vestul teritoriului și în sudul extrem va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte, spre -3 grade, în depresiuni unde izolat se va produce brumă.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, vremea va fi în continuare ușor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 7…9 grade.