Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 11 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 11.09.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 11 septembrie 2014
Ziua de joi va avea temperaturi crescute pentru această dată. Sunt șanse de ploi slabe la munte și în vestul țării.

Joi, 11 septembrie 2014, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte și în vestul țării, unde izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe, posibil însoțite de descărcări electrice, informează Administrația Națională de Meteorologie.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în deltă și 32 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 6 grade. Spre dimineață, cu totul izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

La București, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi mai mut senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 11 grade.