Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 13 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 13.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 13 noiembrie 2014
În nord-vestul și centrul teritoriului vremea se va menține caldă. La București vremea va fi închisă, cerul înnorat și sunt șanse de ploaie.

Joi, 13 noiembrie 2014, în regiunile extracarpatice vremea se va menține închisă, cu înnorări persistente și local burnițe, dar și ploi, izolat moderate cantitativ în cursul nopții. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, cerul va fi parțial noros și doar izolat, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele munților, iar noaptea și în sud.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în nordul Moldovei și 18 grade în nord-vestul țării, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi închisă, înnorările vor fi persistente, și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.