Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 18 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 18.09.2014, 08:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 18 septembrie 2014
Joi vom avea parte de o vreme, în general, frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Maxime termice de până la 26 de grade Celsius.

Joi, 18 septembrie, vremea va fi în general frumoasă, dar se va menține răcoroasă dimineața și noaptea, cu precădere în nord și în centru. Cerul va fi parțial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiții ca izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Vântul va continua să prezinte intensificări locale, temporare în regiunile sud-estice și la munte.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

La București, vremea va fi mai mult însorită și caldă pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar minimele 10 grade.