Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 20 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 20.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 20 noiembrie 2014
Vremea se menține rece în continuare, iar temperaturile sunt în continuă scădere. În jumătatea estică va ploua.

Joi, 20 noiembrie 2014, vremea se va menține închisă și va intra într-un proces de răcire. Va continua să plouă în jumătatea estică a țării, unde cantitățile de apă vor mai depăși local 20 l/mp, iar în special în Moldova și Bărăgan, izolat, 40 l/mp. În restul teritoriului, ploile slabe cantitativ, se vor semnala pe arii mai restrânse.

În zona Carpaților Orientali, local în Carpații Meridonali și trecător în Moldova și estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice și în extremitatea sud-vestică, unde la rafală va depăși 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu peste 80 km/h.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, izolat mai ridicate în sud spre 12…13 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea. Temperatura maximă va fi în jur de 10 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.