Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 21 august 2014

De: Carmen Ulian / 20.08.2014, 10:13
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 21 august 2014
Joi vremea devine instabilă, în general, dar se va menține călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, la orele amiezii.

Joi, 21 august, vremea va deveni în general instabilă, dar se va menține călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a teritoriului, cu maxime cuprinse, în general, între 28 și 34 de grade. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în vestul și nord-vestul țării, iar seara și noaptea local și în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 23 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral va fi cer senin, maxima zilei fiind de 27 de grade Celsius. Vântul va slufla slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar august

În București, vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea când trecător vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.