Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 23 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 23.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 23 octombrie 2014
Vremea se răcește în cea mai mare parte a țării. În partea de sud-vest temperaturile scad cu 10 grade față de ziua precedentă. Sunt condiții de ploaie.

Joi, 23 octombrie 2014,  vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, mai accentuat în sud-vest, unde temperaturile diurne vor scădea cu aproximativ 10 grade față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă și local în rest.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7…8 grade, izolat în Dealurile de Vest și în Oltenia și 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între 0 și 14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.