Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 24.07.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 iulie 2014
Vremea se menține instabilă. Izolat vor fi condiții de grindină. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius în Muntenia și Dobrogea.

Joi, 24 iulie 2014, vremea se va menține în general instabilă și, cu precădere ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în zonele de deal și la munte și local în celelalte regiuni. Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24…26 de grade în nordul Moldovei și 31 de grade în Dobrogea și Muntenia, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27° C.

În București, vremea va fi în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie