Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 25 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 25.09.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 25 septembrie 2014
Vremea se menține în continuare răcoroasă, maximele termice ale zilei vor urca până la 22 de grade Celsius în sudul țării.

Joi, 25 septembrie, vremea se va menține răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe ziua în sud-vestul țării, iar spre seară și noaptea, mai ales în sud și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în Lunca Dunării și pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Dealurile de Vest și în regiunile nordice și 22 de grade în sudul extrem al țării, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 0…2 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.