Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 06.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 noiembrie 2014
Vremea va fi frumoasă și caldă joi. Maxime termice de până la 20 de grade Celsius.

Joi, 6 noiembrie, vremea va fi frumoasă dar și caldă pentru această dată din an în regiunile intracarpatice, precum și în zonele deluroase și montane, unde cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. În restul teritoriului, ceața sau nebulozitatea joasă de tip stratiform, posibil asociată cu burniță va persista în prima parte a zilei, apoi se va forma din nou în a doua parte a intervalului, determinând astfel o scădere față de ziua anterioară a valorilor diurne.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, ușor mai mici în zonele cu ceață persistentă, minimele termice se vor încadra între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, cerul va fi variabil, cu ceață sau nebulozitate joasă persistentă posibil asociată cu burniță, în prima parte a zilei, apoi din nou noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.