Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 10 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 10.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 10 noiembrie 2014
Vremea va fi caldă, dar vom avea parte de cer variabil și ceață, dimineața și seara. Maxime termice de 20 de grade Celsius.

Luni, 10 noiembrie 2014, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, în cea mai mare parte a țării. În regiunile extracarpatice, în prima parte a zilei și din nou noaptea, local va fi ceață și nebulozitate joasă, stratiformă, asociate izolat cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vor fi înnorări temporare cu precădere în prima parte a zilei și noaptea, când va fi ceață sau nebulozitate joasă. Trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.