Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 15 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 15.09.2014, 10:30
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 15 septembrie 2014
Luni vremea va avea înnorări și va fi instabilă în sud-vestul țării. Maxime termice de până la 28 de grade Celsius.

Luni, 15 septembrie, vremea se va menține în general instabilă în sud-vestul țării, unde cerul va avea înnorări și local, mai ales în cursul zilei, vor fi averse și descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă mai pot fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și local în sud și sud-est.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Oltenia și în depresiuni și 27…28 de grade local, în zonele de câmpie și podiș, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.