Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 17.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 noiembrie 2014
Luni vremea va fi în general închisă și ceva mai rece față de zilele precedente. Sunt șanse de ceață în cursul nopții.

Luni, 17 noiembrie 2014, vremea în România va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată calendaristică. Ziua va ploua în majoritatea zonelor, în timp ce noaptea aria ploilor se va restrânge către nordul și nord-estul țării. În zona montană înaltă, trecător, vor fi și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte și izolat în restul teritoriului. Se va semnala local ceață, cu precădere în cursul nopții.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Se va semnala ceață, mai ales în a doua parte a nopții.