Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 20 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 20.10.2014, 10:43
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 20 octombrie 2014
O zi de luni predominant frumoasă, cu temperaturi în creștere. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius.

Luni, 20 octombrie 2014, vremea în România va fi predominant frumoasă și se va încălzi la nivelul întregii țări, mai semnificativ însă în regiunile estice și de sud-est. Cerul mai mult senin ziua, va avea unele înnorări în cursul nopții în nordul țării, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea în zonele joase local se va semnala ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea se va semnala ceață.