Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 22 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 22.09.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 22 septembrie 2014
Meteorologii anunță un început de săptămână instabil, cu averse pe arii extinse în vestul, centrul și nordul țării. Maxime termice de 27 de grade Celsius.

Luni, 22 septembrie 2014, vremea va fi în general instabilă, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse în vestul, centrul și nordul țării, unde cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp. În restul teritoriului ploile se vor semnala local. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperatura aerului, în scădere în regiunile intracarpatice, va avea valori maxime cuprinse între 17 și 27 de grade și minime între 7 și 17 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.