Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 noiembrie

De: Carmen Ulian / 24.11.2014, 10:47
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 noiembrie
Vremea se menține rece, cu cer temporar noros și condiții de precipitații salbe. Maxime termice de până la 9 grade Celsius.

Luni, 24 noiembrie, vremea va fi rece pentru această dată, în cea mai mare parte a țării, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile sudice și estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 și 1 grad, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -10 grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ninsoare vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.