Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 27 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 27.10.2014, 10:26
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 27 octombrie 2014
Luni vremea se va mai încălzi, dar își va păstra aspectul răcoros. Maxime termice de până la 15 grade Celsius.

Luni, 27 octombrie 2014, valorile termice vor crește ușor, dar vremea va fi în continuare rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul țării. Vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, local în Dobrogea și pe arii restrânse în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar ziua și în Dobrogea. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse, se va semnala ceață posibil asociată cu depunere de chiciură.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade, iar cele minime între -15 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.