Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 8 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 08.09.2014, 12:07
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru luni, 8 septembrie 2014
Astăzi vom avea parte de o vreme în general frumoasă și caldă. La munte și în vestul țării cerul va fi temporar înnorat și sunt șanse de ploi pe arii restrânse.

Luni, 8 septembrie 2014, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice și la munte, unde, îndeosebi după-amiaza și seara, pe arii restrânse va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 grade pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.