Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 18 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 18.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 18 noiembrie 2014
Vremea de marți va fi ușor mai caldă, însă cerul va fi mai mult noros. Maxime termice de până la 16 grade Celsius.

Marți, 18 noiembrie 2014, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, iar cerul va fi mai mult noros. Va ploua local în jumătatea de vest a țării, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Local se va semnala ceață, în special în regiunile extracarpatice, la începutul zilei.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, cerul va fi mai mult noros. În orele dimineții vor fi condiții de ceață și burniță, iar noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, reprezentând valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei.