Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 21 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 21.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 21 octombrie 2014
Vor fi înnorări temporare în nordul, vestul și parțial în centrul țării. În restul teritoriului, vremea va fi mai mult frumoasă.

Marți, 21 octombrie 2014, în nordul, vestul și parțial în centrul țării, vor fi înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua în general slab. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil, iar ploile slabe cantitativ se vor semnala cu totul izolat, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei pe crestele montane ale Carpaților Orientali.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în regiunile nordice și de nord-est vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 24…25 de grade sudul extrem al Munteniei și Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.