Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 29.07.2014, 10:21
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 29 iulie 2014
În jumătatea de sud-vest a țării vor fi condiții de ploaie. Cerul va fi senin pe litoral. Temperaturi maxime de până la 34 de grade Celsius.

Marți, 29 iulie 2014, în special în jumătatea de sud-vest a țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse față de intervalul anterior. Astfel, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil și fenomene caracteristice instabilității atmosferice vor apărea cu totul izolat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va atinge 30° Celsius în aer și 25 de grade în apă.

În București, cerul va prezenta înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în partea a doua a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie