Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 04.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru marți, 4 noiembrie 2014
Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile continuă să crească. Maximele zilei vor atinge 17 grade Celsius.

Marți, 4 noiembrie, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească în aproape toată țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ceață, în orele dimineții pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și Moldova, iar noaptea local în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Moldova și Banat, precum și pe crestele montane. Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice începutului de noiembrie, chiar ușor mai ridicate în regiunile vestice și centrale.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 17 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 10 grade, mai scăzute, spre -5 grade, în depresiunile Carpaților Orientali.

În București, vremea se va încălzi ușor, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice începutului de noiembrie. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar