Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 1 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 01.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 1 octombrie 2014
Miercuri vom avea parte de o vreme cu cer variabil, înnorată. Pe arii restrânse va ploua slab. Maxime termice de până la 25 de grade Celsius.

Miercuri, 1 octombrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nordul și estul țării, iar noaptea mai ales în vest, centru și nord, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în nord și la munte. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 25 de grade, izolat, în jumătatea de sud-vest a țării, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni și 14…15 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.