Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 12 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 12.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 12 noiembrie 2014
Cerul va avea înnorări temporare, pe arii restrânse sunt șanse de ploi slabe. Maxime termice de până la 18 grade Celsius.

Miercuri, 12 noiembrie 2014,  în regiunile extracarpatice valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată, cerul va avea înnorări temporare, local va fi ceață și pe arii restrânse burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii noiembrie, cerul va fi variabil, iar în orele dimineților izolat se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 11 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, cerul va avea înnorări temporare, mai ales dimineața și noaptea va fi ceață și vor fi condiții pentru burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 7…9 grade.