Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 22 octombrie 2014

De: Carmen Ulian / 22.10.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 22 octombrie 2014
Temperaturile maxime ale zilei de miercuri vor atinge 24 de grade Celsius. Vor fi înnorări temporare în partea de sud-vest, vest și nord.

Miercuri, 22 octombrie, în regiunile sud-vestice, vestice și nordice, cerul va avea înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua în general slab, în timp ce, în restul regiunilor, treptat înnorările se vor accentua în cursul nopții și doar atunci, pe arii restrânse, își vor face apariția ploile slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona Carpaților Meridionali și în sudul Banatului.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar octombrie

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții, când vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.