Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 23 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 23.07.2014, 10:25
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 23 iulie 2014
Vremea se menține instabilă în continuare, în majoritatea zonelor țării. Maxime termice de până la 32 de grade Celsius în sud-estul Munteniei.

Miercuri, 23 iulie 2014, vremea se va menține instabilă în majoritatea zonelor țării, iar valorile termice se vor situa sub cele normale în ultima decadă a lunii iulie. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Excepție va face sud-estul țării, unde vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice își vor face apariția spre seară și în cursul nopții, însă doar pe arii restrânse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 32 de grade în sud-estul Munteniei, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 27°C

În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, când posibil vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 18…19 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie