Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 24 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 24.09.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 24 septembrie 2014
Vremea va fi rece în continuare, cu înnorări și ploi slabe în regiunile estice și la munte. Maxime termice de 22 de grade Celsius.

Miercuri, 24 septembrie 2014, vremea se va ameliora ca aspect în majoritatea zonelor, dar va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe în regiunile estice și la munte, la începutul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în estul țării și zona montană.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.