Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 26 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 26.11.2014, 07:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 26 noiembrie 2014
Miercuri vom avea parte de o zi rece, cu maxime termice de până la 7 grade Celsius. Precipitații sub formă de ninsoare în Moldova, iar în rest vor fi mixte.

Miercuri, 26 noiembrie, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea. In sudul și în estul teritoriului cerul va fi temporar noros și izolat vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare în Moldova și mixte în rest. În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, iar condițiile de precipitații vor fi reduse.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, în special în orele dimineților, se va semnala ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi în continuare rece, astfel că temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar minima de -4…-3 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat.