Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 05.11.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru miercuri, 5 noiembrie 2014
Și astăzi vom avea parte de o vreme frumoasă și caldă, cu maxime termice de până la 18 grade Celsius.

Miercuri, 5 noiembrie, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată calendaristică în aproape toată țara. Excepție vor face zonele joase din sudul și din estul teritoriului, unde în prima parte a zilei și noaptea se va semnala ceață sau nebulozitate stratiformă, posibil asociată cu burniță, condiții în care valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între -5…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11 grade în Dealurile de Vest.

În București, Vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în prima parte a zilei și din nou noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!