Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 august 2014

De: Carmen Ulian / 01.08.2014, 06:00
Vremea.Apropotv.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 august 2014
Vremea se menține caldă în continuare, izolat caniculară. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.

Sâmbătă, 2 august 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, izolat caniculară după-amiaza.Câmpia de Vest, Dobrogea și Moldova. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în est și sud-est.

Temperaturile maxime se vor situa între 29 de grade în sudul litoralului și în depresiuni și 35 de grade, local, în Câmpia Română, Temperaturile minime se vor situa între 14 și 22 de grade, ușor mai mari pe litoral, dar și mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 4 m/s, dinspre Nord, iar maxima zilei: 30° Celsius.

În București, vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii când temperatura aerului va atinge 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie